+1234567890
We are Open 08.00am-10.00pm
Rochii de Ocazie 2023 – Alege din peste 600 de Modele!

Rochiile de seara cu pene si fulgi sunt un adevarat fenomen pe covorul rosu in anul 2023. Dar, a purta piese vestimentare accesorizate cu pene naturale, nu inseamna intotdeauna o aparitie excentrica. Rochie eleganta neagra crapata in fata, cu decolteu in V. Rochie cu imprimeu auriu, verde si rosu. Modelele scurte sau cele midi, sunt atat de feminine si dragute, incat cu siguranta cea care va purta o astfel de rochie va arata si se va simti totodata absolut minunat. Iti prezentam mai jos modelele de rochii de seara cu pene naturale si fulgi create cu pasiune si lucrate cu maiestrie in AngeAtelier. Rochia Lunga din Voal de Matase Naturala Rosie cu Pene Naturale si Dantela Pretioasa este piesa pe care o meriti. Slitul frontal adanc al fustei ample din voal de matase naturala urmareste delicat linia piciorului. Din catifea regala sau din dantela si broderie, din stofa, voal sau tulle, simpla sau cu imprimeuri, rochia neagra este nelipsita din garderoba oricarei femei.

Rochie neagra cu croi larg lunga cu crapatura pe picior si maneci trei sferturi. Rochie eleganta de ocazie cu maneci lungi transparente, accesorizata cu broderie. Rochie lunga din matase accesorizata cu perlute si paiete la bust. Rochie cu taietura in zona decolteului si accesorizata cu nasturi la maneci. Rochie eleganta de ocazie lunga pana la genunchi cu bretele subtiri si broderie florala in zona superioara. Rochie eleganta cu maneci scurte si decolteu adanc, accesorizata cu broderie florala. Rochie midi sub genunchi, eleganta de ocazie cu crapatura pe picior. Rochie neagra/roz fucsia lunga crapata pe picior. Rochie eleganta, pentru ocazii speciale. Rochie moderna si eleganta, lunga pana la genunchi. Rochie mov deosebita lunga crapata pe picior. Cu un pic de imaginatie si un strop de creativitate le poti accesoriza astfel incat sa obtii o tinuta deosebita pentru care sa fii admirata de catre toate colegele de la birou. De asemenea, partenerul trebuie sa fie la fel de elegant precum voi, pentru ca o nasa deosebita trebuie sa fie la bratul unui barbat imbracat la costum, eventual smoking negru. Asadar, am creat modele de rochii de seara atemporale, care vor ramane la fel de rafinate si atragatoare chiar si dupa ce trendul din 2023 va disparea.

Tocmai de acest lucru am tinut cont cand am alcatuit gama de rochii elegante DyFashion - asadar, poti fi convinsa ca, printre numeroasele modele de rochii elegante, vei gasi cel putin una care te va convinge imediat sa o introduci in cosul tau de cumparaturi. Asadar, am luat fiecare pana in parte si am cusut-o manual pentru a crea corsetul ideal. Corsetul este innobillat cu pene naturale de gasca cusute individual manual si aplicatii de dantela pretioasa. Sa creezi rochii superbe care pot fi purtate si peste ani cand trendul cu pene va trece, este o adevarata provocare. Am creat cu pasiune si am lucrat cu maiestrie o colectie fermecatoare de rochii de seara cu pene naturale si accesorii pretioase. De obicei, purtam rochii de petrecere la evenimente speciale: nunti, cocktailuri, prezentari sau intalniri importante … Comanda online rochii de seara lungi emag ieftine si profita de cele mai avantajoase preturi si cele mai mari reduceri. Vezi si sectiunea de Rochii de vara la Reducere pentru a economisi bani & timp online.

Rochii de seara ieftine si frumoase, precum si rochii de ocazie ieftine pentru femei plinute gasiti online la Evio, Dyfashion, Bonprix, Bobomoda, Wildfashion, StarShiners, Manzara. “Designer-ii s-au întrecut în crearea pieselor și accesoriilor animalice pentru a demonstra că foarte multe femei își dezvăluie latura wild. Rochiile de vară pentru femei de 50 de ani și mai mari au unele caracteristici de tăiere. Rochiile de seara Nissa reprezinta perfect femeia cu atitudine, indrazneata si feminina, fiind confectionate astfel incat sa avantajeze toate tipurile de siluete. Din nou, in functie de forma corpului pe care o are fiecare femeie in parte, lenjerie sexy un model sau altul se va potrivi perfect. Daca esti in cautarea unei rochii de zi elegante pentru nunta, alege un model cu imprimeu. Rochie bleumarin cu imprimeu floral verde. Rochie grena/neagra lunga crapata pe picior cu maneci largi si umerii goi. Rochie de ocazie petrecuta, cu talia cambrata si maneci largi. Rochie midi alba/grena cu maneci lungi, crapata pe picior. Rochie neagra crapata in fata, fara umeri si despicata in zona bustului. Rochie midi eleganta de ocazie, mulata, foarte frumoasa si moderna. Rochie midi in clos, eleganta si moderna. Rochie de gala simpla, eleganta si moderna.